Υπάρχει μια συσκευή στην κουζίνα που κάνει μαγικά, κι όμως σπανίως της το αναγνωρίζουμε.
Για τον φούρνο μικροκυμάτων ο λόγος, ο οποίος έχει τον τρόπο του με πάρα πολλά πράγματα της καθημερινότητάς μας.
Και ένα από αυτά είναι το μπαγιάτικο ψωμί.
Όπως μας λέει η food blogger Emily Price, αν το ψωμί έχει ξεμείνει κάνα-δυο μέρες και παραέγινε σκληρό για να φαγωθεί, δεν χρειάζεται να το πετάξεις.
Το τυλίγεις σε ένα νοτισμένο χαρτί κουζίνας και το βάζεις για 20 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων.
Η υγρασία του χαρτιού θα απορροφηθεί από το ψωμί και θα αποκτήσει ξανά ζωή…