ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομοτηνή: Πανελλαδική διάκριση για το φροντιστήριo “Oρόσημο 2001” στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαίδευσης Education Leaders Awards 2023

Διπλή πανελλαδική διάκριση πέτυχε το φροντιστήριό “Ορόσημο 2001” στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαίδευσης Education Leaders Awards 2023 στην κατηγορία «Καινοτομία στη Διδασκαλία» στο τομέα της Βιολογίας και στον τομέα της Γλώσσας – Λογοτεχνίας!Ειδικότερα η έγκριτη επιτροπή μας απένειμε:

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για το (Micro)biology Interactive Project, μια ρηξικέλευθη διδακτική πρωτοβουλία που στοχεύει στη βαθύτερη επαφή των μαθητών με τις επιστήμες υγείας.

ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για τον Διαγωνισμό Διηγήματος, μια διδακτική πρωτοβουλία που στοχεύει στην εξοικείωση των μαθητών με τη συγγραφή και τη λογοτεχνία.

Μαρία και Μάγδα Λιπορδέζη: “Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την πανελλαδική μας διάκριση για 2η φορά! Συμμετείχαμε στον διάλογο που ανοίγεται μεταξύ εκατοντάδων εκπαιδευτικών οργανισμών – δημοσίων και ιδιωτικών – για να μοιραστούμε και εμείς τις δικές μας καινοτόμες ιδέες, ώστε μέσω της ανάδειξης των «καλύτερων» να γίνουμε όλοι «καλύτεροι» προκειμένου να παρέχουμε στους μαθητές της νέας γενιάς την παιδεία που τους αξίζει”.

Πηγή+photo: diavlos924.gr

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος