ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χάρης Δούκας θα περιοδεύσει στην Καβάλα και στη Θράκη

Την Παρασκευή και Σάββατο, 20 και 21 Σεπτεμβρίου, ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του, θα επισκεφθεί την Καβάλα και την Θράκη.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, στις 9:45, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Μύκης, Κιουρτ Αχμέτ, στο Δημαρχείο Μύκης στη Σμίνθη Ξάνθης, στις 11:00 με το Προεδρείο του ΕΒΕ Ξάνθης, στο Επιμελητήριο Ξάνθης, Βασιλέως Κωνσταντίνου 1, και στις 11:45 με το Δήμαρχο Ξάνθης, Στράτο Κοντό, στο Δημαρχείο Ξάνθης.

Στις 13:30 θα επισκεφθεί την εταιρεία Selecta Hellas, στη Χρυσούπολη Καβάλας, στις 14:00 θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Καβάλας Θοδωρή Μουριάδη, στο Δημαρχείο Καβάλας, και στις 18:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Apart Bistro Cafe Bar, Εθνικής Αντιστάσεως 10 στην Καβάλα. Τέλος, στις 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κτήριο Καπναποθήκη Π., Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, στις 08:00 θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπάτζα και τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Νίκο Ευκαρπίδη, στο κτήριο της  Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (πρώην Νομαρχίας), στις 09:00 θα συναντηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Βασιλέως Γεωργίου 2, με τον Πρόεδρό του Νικόλαο Αγγελίδη, στις 12:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση στο Cafe Μινιατούρα, στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας.

Συνεχίζοντας την περιοδεία του, στις 17:00 θα συναντηθεί με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Grecotel Egnatia, στην αίθουσα Σαμοθράκη.

Τέλος στις 20:00, θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση στο Cafe Avant Garde, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, στην Κομοτηνή.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος