LIFESTYLE

Ένα κόλπο για να ξέρετε πότε είναι έτοιμο το κρέας

Σας έχει τύχει κι εσάς να νομίζετε πως το κρέας σας είναι έτοιμο και να διαπιστώνετε όταν το κόβετε πως… ήθελε λίγο ακόμα; Φταίει το εξωτερικό του χρώμα. Είναι εύκολο να ελέγχετε το εξωτερικό χρώμα του κρέατός σας και να καταλαβαίνετε πότε έχει γίνει, αλλά δυστυχώς δεν είναι ακριβές. Τα μαύρα σημάδια του γκριλ είναι άκρως παραπλανητικά, με αποτέλεσμα όταν πάμε να το φάμε, το εσωτερικό του να μην είναι όσο ψημένο το θέλουμε.

Ένα ακόμη πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε το κρέας σας καθώς μαγειρεύεται είναι το μέγεθος. Αν δείχνει ψημένο στο εξωτερικό, αλλά δεν έχει μικρύνει καθόλου, τότε πιθανόν να μην είναι έτοιμο ακόμα. Αν έχει αρχίσει να συρρικνώνεται, τότε πλησιάζει. Αν είναι σημαντικά μικρότερο από την αρχική του κορφή, τότε μπορεί να το έχετε παραψήσει.
https://www.clickatlife.gr/

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος