ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη του Μορφωτικού Ομίλου Νέου Σιδηροχωρίου στο Δήμαρχο Κομοτηνής

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Μορφωτικού Ομίλου Νέου Σιδηροχωρίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Ιωάννη Γκαράνη,   σε ένα κλίμα γνωριμίας και ουσιαστικού διαλόγου.
Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τις ανάγκες του Ομίλου με στόχο την ενίσχυση του πολιτιστικού έργου που επιτελείται στην τοπική μας κοινότητα.
Όπως σημειώνουν με ανάρτησή τους στο διαδίκτυο τα μέλη του Ομίλου:  “Το ραντεβού κανονίστηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της Τοπικής Ενότητας Κωνσταντίνου Τσαμπλή, ο οποίος αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του Μορφωτικού Ομίλου, με διάθεση προσφοράς και στήριξης. Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση και την πρόθεση συνεργασίας!”

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος