Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει την Τρίτη 29 Μαρτίου 2025 και ώρα 17:00 μ.μ. στην αίθουσα του Προσφυγικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Θουρίου, στο Θούριο Ορεστιάδας, Workshop με θέμα «Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων – Εκπαίδευση της εφαρμογής του Haccp στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών».
Πρόγραμμα παρουσιάσεων – ομιλητών:
17:00 – 17:30 Προσέλευση – εγγραφές
17:30 – 17:45 Χαιρετισμοί
17:45 – 18:10 Παρουσίαση με θέμα «Συστήματα διαχείρισης για την ασφάλεια των τροφίμων από το χωράφι στο ράφι», Δρ Σωτήριος Θ. Παπαδόπουλος, BSc, MSc, PhD Γεωπονίας, γενικός διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, project manager του DigiAgriFood.
18:10 – 18:30 Παρουσίαση με θέμα «Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων», Πλέσσας Σταύρος, καθηγητής Ποιοτικού Ελέγχου ΔΠΘ.
18:30 – 18:50 «Εκπαίδευση της εφαρμογής του Haccp στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών», Μποντσίδης Χρήστος, τεχνολόγος τροφίμων, MSc, υπ. Διδάκτωρ ΔΠΘ, ειδικός σύμβουλος ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, υδάτων και δημόσιας υγείας, επιστημονικός συνεργάτης του DigiAgriFood.
18:50 – 19:15 Ερωτήσεις – συζήτηση.