Οι ΣΕΦ της Πειραματική ΣΑΕΚ Κομοτηνής συμμετέχουν στον διαγωνισμό Γαστρονομίας «Comme des Chefs 2025» για μια δημιουργική και βιώσιμη μεσογειακή γαστρονομία, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης & Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο! 

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία, καθώς οι ταλαντούχοι ΣΕΦ της Σχολής μας φέρνουν την καλύτερη μεσογειακή συνταγή στον διαγωνισμό του 2025! 









• Μελιτζάνα ψητή
• Καβουρμάς μους
• Μους φέτας
• Πουρές πατάτας
• Εικονική ντομάτα
• Τηγανητό ρύζι
• Κραμπλ στραγάλι
• Τουίλ τηγανητού ρυζιού
• Κενέλ σκορδαλιά από φάβα
• Μπεσαμέλ τραχανά φέτα
• Σάλτσα ελληνικού καφέ με πιπεριά φλωρίνης




!! Καλή επιτυχία στους σπουδαστές μας! 



Όπως σημειώνει ο εκπαιδευτής της σχολής, Δημήτρης Τσιμουρτακίδης στο FB: “Θέλω να συγχαρώ θερμά τους μαθητές που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό! Ήταν ένα δύσκολο και απαιτητικό πιάτο με πολλές άγνωστες παρασκευές και τεχνικές.Κατάφεραν να τις εκτελέσουν άρτια.Αυτό που θα κρατήσω από αυτόν τον διαγωνισμό είναι η άψογη συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα που υπήρχε στην κουζίνα. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος για εσάς!
Σας ευχαριστώ!”